Dienstverlening

De dienstverlening van TWOC bestaat uit de kernactiviteiten verandermanagement, advisering, project- en interim-management en coaching. Deze activiteiten zijn erop gericht om uw onderneming op een duurzame en mensgerichte manier (maatschappelijk en economisch verantwoord) weer gezond en toekomstbestendig te maken.

TWOC vergroot uw rendement door het aanbieden van:

  • Quick scans op structuur, proces en cultuur
  • Organisatieadvies bij organisatievraagstukken
  • Advies bij maatschappelijke vraagstukken
  • Onderzoeks- en adviesrapportages
  • Begeleiding bij verandertrajecten
  • Conceptontwikkeling op alle niveaus (op maat)
  • Bedrijfsplannen voor investeringsverzoeken
  • Coaching: activatie, motivatie en balans privé-werk

De unieke kracht van TWOC

TWOC kiest voor een duurzame oplossing van organisatievraagstukken en een mensgerichte aanpak. Wij hechten waarde aan het doorvoeren van maatschappelijk verantwoorde verandertrajecten. Zo zoeken wij niet alleen naar de beste oplossing voor u, maar ook voor uw personeel. Daarnaast beschikken wij over vakkundig strategisch, tactisch en operationeel inzicht. Daardoor zijn wij een gelijkwaardige gesprekspartner en kunnen wij uw organisatie op alle niveaus doorlichten om het rendement te vergroten.

Specialist binnen het sociaal domein

TWOC maakt bij het uitvoeren van haar dienstverlening geen onderscheid in het soort bedrijf. Wij werken zowel voor overheidsklanten als non-profit, sociale ondernemingen en het bedrijfsleven. Hierbinnen ligt ons specialisme op het sociaal domein (werkgelegenheid, onderwijs, economie en innovatie).

Zo hebben wij in het verleden gewerkt voor overheidsklanten zoals leerwerkbedrijf DSW en de gemeente Zoetermeer. De focus bij deze klanten ligt onder andere op de publiek-private samenwerking, maatschappelijke vraagstukken en cultuurverandering. 

Ook non-profit en sociale ondernemingen zoals Made in Moerwijk, 50Dus en Stichting Nelis hebben wij veel ondersteund. Bijvoorbeeld door middel van consultancy omtrent subsidies en financiering, overheidssamenwerking en contracten, sociale bedrijfsconcepten en jobcoaching.

Hetzelfde doen wij ook voor het bedrijfsleven. Klanten als Work2Work, Essent en ttif.company gingen je al voor.

Meer weten over onze dienstverlening en ervaring in verandermanagement? Of ben je benieuwd naar welke projecten we in het verleden uitgevoerd hebben? Lees er meer over in ons uitgebreide portfolio.

Bekijk ons portfolio