Over TWOC

Onder het motto 'change starts with us' geeft TWOC vorm aan diverse verandertrajecten. Van het adviseren over organisatiestukken tot conceptontwikkeling en van coaching tot quick scans, onze dienstverlening draagt bij aan het rendement voor uw organisatie.

Dit doen wij op een manier die zowel maatschappelijk als economisch verantwoord is. Het bieden van duurzame oplossingen, ontstaan vanuit een mensgerichte aanpak, is waar wij voor staan. Daarbij staan kwaliteit, win-win oplossingen, samenwerking en een duurzame inzet van kapitaal voorop.

Kwaliteit

TWOC hecht veel waarde aan kwaliteit. Wij willen duurzame relaties met onze klanten. Een relatie kan alleen maar duurzaam worden, als onze klanten tevreden zijn over onze prestaties. Bovendien geven goede prestaties een goede voedingsbodem voor positieve mond-tot-mond reclame.

Win-win oplossingen

TWOC gelooft dat een verandering sneller wordt geaccepteerd als de aanpak meerdere belangen dient. TWOC kijkt naar de kern van de problematiek en naar de verschillende belangen. Deze informatie vormt de kern voor de conceptvorming. Een passende oplossing voor u, maar ook voor uw personeel.

Samenwerking

TWOC gelooft in de kracht van samenwerking. Wij geloven dat een gezamenlijke aanpak de resultaten maximaliseert. Samenwerken is bovendien goed voor draagvlak. TWOC gelooft dat samenwerking nu al belangrijk is, maar in de toekomst een nog prominentere rol gaat spelen. Het gaat om verbindingen zoeken, maken en onderhouden.

Duurzame inzet van kapitaal

TWOC gelooft dat medewerkers onderdeel zijn van het kapitaal van uw onderneming. Wij streven daarom naar een mensgerichte aanpak. TWOC hecht waarde aan een duurzame maatschappij en economie. Daarom spelen ook deze elementen een belangrijke rol in de conceptvorming.

Publicaties

Lees wat er over de dienstverlening van TWOC is geschreven in de media:

Expert in reorganiseren | Algemeen Dagblad
The Wind of Change | BEL magazine

Staat u voor een ingrijpend verandertraject of heeft u behoefte aan organisatieadvies, conceptontwikkeling of coaching? Neem contact op en ervaar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact op