Portfolio

Sinds de oprichting in 2012 heeft TWOC diverse klanten bijgestaan op het gebied van verandermanagement, bedrijfsadvies, conceptontwikkeling en coaching. Hieronder volgt een greep uit de mooie rollen die TWOC de afgelopen jaren heeft mogen vervullen.

Extern bedrijfsadviseur | Voor Elkaar BV.

TWOC adviseert en begeleidt het management bij de indienstname van arbeidsbeperkten en het aanvragen van de aanverwante subsidies. Samen onderzoeken we ook andere sociaal-commerciële businessmodellen.

(Budget)coach | dpo2

Op afroep coacht TWOC cliënten aangeleverd door dpo2. Dit betreffen cliënten van eindklanten van dpo2 met de focus op budgetcoaching en reguliere coaching.

Projectmanager en coach | Stichting Werkfabriek

Met ondersteuning van Stichting Nelis en Ian Smeyers kreeg TWOC de vrijheid om nieuwe werkgelegenheidstrajecten op te zetten en te pionieren in het opzetten van praktijkgerichte leerroutes voor diverse branches.

Relatiemanager | DSW Rijswijk en omstreken

TWOC hielp DSW met acquisitie en het zoeken naar beschut werk voor arbeidsbeperkten. Dit zijn meervoudig repeterende werkzaamheden die aan DSW kunnen worden uitbesteed. 

(Project)manager | LMDT

Binnen het LMDT was TWOC verantwoordelijk voor het (project)management, de organisatie en uitvoering van werkgelegenheidsprojecten met o.a. jongeren die een kans verdienen op de arbeidsmarkt.

Consultant | Gemeente Zoetermeer

TWOC heeft voor de gemeente Zoetermeer een consultancy opdracht uitgevoerd. Dit bestond uit de oplevering van een strategisch bedrijfsplan voor Ter Zake Het Ondernemershuis (TZHO) en ondersteuning in het realiseren van een aantal aanbevelingen vanuit het strategische bedrijfsplan.

Overige opdrachten:

Heeft u een organisatievraagstuk of heeft u advies, begeleiding of coaching nodig bij een verandertraject? Diverse bedrijven gingen je al voor. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op